Znovuobnovení činnosti

Jelikož se podle odborníků zlepšila situace a je menší riziko nákazy, bude znovu obnovena naše skautská činnost a to od pondělí 7. 12. 2020. Bohužel to nebude bez omezení a malých změn, ale věřím, že se s tím zdatně popereme.

Co se změní? Na schůzkách budeme venku, nabalte prosím klukům teplé oblečení, ideálně i termosku s čajem a roušku.

Pondělní skautské schůzky budou začínat v 16:30 a budou na hodinu. Větší změna nastane u vlčáckých schůzek. Úterní schůzka bude začínat 15:30 a bude na 45 minut a středeční začne už v 15:00 a bude také na 45 minut.

Změna časů je způsobena tím, že nemůžeme být ve vnitřních prostorách a chodit se ohřívat do tepla a taky je lepší mít program obzvlášť pro mladší děti za světla. Touto změnou bychom Vám neradi přidělali komplikace, pokud by se tak stalo, prosím ozvěte se nám a pokusíme se to vyřešit. Tyto změny platí zatím do Vánoc a o dalších případných změnách vás budu informovat.

Zároveň bych chtěl říci, že je úplně v pořádku, pokud se rozhodnete dítě na schůzku nepustit z jakéhokoliv vámi závažného důvodu, jen napište prosím zprávu vedoucím od družinek. A taky bych Vás chtěl poprosit, abyste nám na schůzku neposílali dítě s horečkou či nachlazením. Je to pro bezpečí nás všech.

Děkuji,

Michal Kopecký, vedoucí oddílu

Tento záznam byl publikován v Veřejné . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *